Stampa PR News

23 Feb 2024

Fidelity International verstrekt positie in de Benelux met drie nieuwe aanwervingen

Beste redacteur, 

Fidelity International (Fidelity) heeft recentelijk drie nieuwe senior professionals benoemd om de salesteams in de Benelux te versterken.

Sven Verstraete is in dienst als Sales Director, werkzaam vanuit Brussel. Sven komt van Robeco, waar hij de afgelopen negen jaar werkte. In zijn functie bij Fidelity is hij verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande wholesale en institutionele klantrelaties en de verdere groei van Fidelity in België.  Sven heeft veel kennis van de regio, expertise in wealth management en belangrijke expertise in duurzaam beleggen.

Ricky Martens is als Associate Director in Amsterdam in dienst getreden. Ricky werkte de afgelopen vijf jaar bij Barings in Londen en brengt een schat aan ervaring, contacten en uitgebreide kennis van publieke en private markten mee. Bij Fidelity zal hij verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling en versteviging van de positie van de vermogensbeheerder in de Nederlandse private markten.

Dorcas Lehacaut treedt in dienst als Sales Associate voor de Benelux regio. Zij zal Fidelity’s salesteam ondersteunen vanuit Luxemburg. Dorcas komt van Caceis Bank waar ze werkzaam was als investor services officer vanuit de kantoren in Hong Kong en Luxemburg.

Sanela Kevric, hoofd Sales in de Benelux, reageert op de nieuwe aanwervingen:

“In lijn met de algehele strategie van Fidelity is het verstevigen van ons multicapaciteitsmodel onze belangrijkste prioriteit, naast ons aanbod aan private beleggingen en ETF's, en onze expertise op het gebied van duurzaamheid.

Deze drie belangrijke aanstellingen bevestigen onze ambitie in de regio en spelen een belangrijke rol in het verder ontwikkelen van ons bedrijf in de Benelux. Ik heet Ricky, Sven en Dorcas van harte welkom. Ze brengen de perfecte combinatie van vaardigheden en energie mee om onze klanten zo goed mogelijk ten dienste te zijn.”

Notes to editors

Voor meer informatie:
fidelity@stampacommunications.com
+31 20 404 2630 

Risico-informatie

Beleggers dienen er nota van te nemen dat ingenomen standpunten mogelijk niet langer actueel zijn en dat er mogelijk reeds naar gehandeld is.

Vereist risicokapitaal.

Belangrijke Informatie 

Deze informatie mag niet worden gekopieerd of verspreid zonder voorafgaande toestemming.

Fidelity verstrekt uitsluitend informatie over haar eigen producten en diensten en geeft geen beleggingsadviezen die gebaseerd zijn op persoonlijke omstandigheden, tenzij anderszins specifiek vermeld door een naar behoren gereglementeerde firma in formele communicatie met de klant. Fidelity International verwijst naar de groep van bedrijven die deel uitmaken van de wereldwijde beleggingsbeheerorganisatie die informatie biedt over producten en diensten in bepaalde rechtsgebieden buiten Noord-Amerika. Deze publicatie is niet bestemd voor inwoners van de Verenigde Staten en is uitsluitend bestemd voor personen die gevestigd zijn in rechtsgebieden waar de betreffende fondsen voor distributie zijn toegelaten of waar een dergelijke toestemming niet vereist is.

Tenzij anders aangegeven, worden alle producten aangeboden door Fidelity International en zijn alle hier gegeven meningen en visies afkomstig van Fidelity. Fidelity, Fidelity International, het Fidelity International logo en het F symbol zijn geregistreerde handelsmerken van FIL Limited.

Belgium: Wij raden u aan gedetailleerde informatie in te winnen voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Er moet worden belegd op basis van het huidige prospectus (in het Engels, Frans en Vlaams) en het KID (key information document), beschikbaar in het Engels, Frans en Vlaams, samen met de huidige jaar- en halfjaarverslagen, gratis via https: //www.fidelityinternational.com, van onze distributeurs, van FIL (Luxembourg) S.A. en CACEIS België NV, met hoofdkantoor aan Havenlaan 86C, B320, 1000 - Brussel, de financiële dienstverlener in België. Uitgegeven door FIL (Luxembourg) S.A., geautoriseerd en onder toezicht van de CSSF (Commission de Surveillance du Secteur Financier). Investeerders/potentiële investeerders kunnen informatie verkrijgen over hun respectieve rechten met betrekking tot klachten en geschillen op de volgende link: https://www.fidelity.be in het Frans en Vlaams.

Netherlands: We recommend that you obtain detailed information before taking any investment decision. Investments should be made on the basis of the current prospectus (in English and Dutch) and the KID ( Key Information Document), available in Dutch along with the current annual and semi-annual reports free of charge through https://www.fidelityinternational.com, from FIL (Luxembourg) S.A., Netherlands Branch (registered with the AFM), World Trade Centre, Tower H, 6th Floor, Zuidplein 52, 1077 XV Amsterdam (tel. 0031 20 79 77 100) or from www.fidelity.nl. The fund is authorised to offer participation rights in The Netherlands pursuant to article 2:66 (3) in conjunction with article 2:71 and 2:72 Financial Supervision Act. Issued by FIL (Luxembourg) S.A., authorised and supervised by the CSSF (Commission de Surveillance du Secteur Financier). Investors/ potential investors can obtain information on their respective rights regarding complaints and litigation on the following link: https://www.fidelity.nl in Dutch."

24BE0103